Facebook

Ontwerp en realisatie

Onze afdeling engineering tekent met behulp van een 3D-tekenprogramma uw betoncentrale met een optimale logistiek en een zo hoog mogelijk rendement. Vervolgens leveren we alle benodigde onderdelen zoals silo’s, bunkers en transportbanden. Voor specifieke onderdelen is specialistische kennis nodig. Daarom werken we o.a. samen met BHS-Sonthofen. Wij integreren de hoogwaardige componenten van deze betrouwbare leverancier tijdens de montage op locatie. Natuurlijk leveren we de betoncentrale turn-key op in nauwe samenwerking met de elektricien en de besturingsleverancier. Vervolgens zorgen we voor service en onderhoud.

Nieuwbouw en renovatie

Ook voor renovatie en modernisering bent u bij ons aan het juiste adres. We inventariseren wat vervangen moet worden om uw productieproces weer te optimaliseren. Dit voeren we in eigen beheer uit en we leveren uw betoncentrale weer operationeel op.

Service en onderhoud

Loke beschikt over vijf montageploegen, die ieder over een compleet ingerichte servicebus beschikken. Voor noodgevallen is onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.